Hedhja në kosh e disa produkteve në Amerikë përbën shkelje të ligjit. Kjo vjen si pasojë e rrezikshmërisë së lartë që kanë këto produkte për të shkaktuar zjarre apo shpërthime.

Për të shmangur këto situata të rrezikshme  Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit në Amerikë jep disa udhëzime të rëndësishme. Produktet e mëposhtme në foto, ndalohen me ligj të hidhen bashkë me mbeturinat e tjera. Ata përmbajë kimikate kancerogjene me rrezik të lartë për shëndetin dhe mjedisin.

Benzina

Vaji i makinës

Gomat

Bateritë e vogla

Bateritë e makinës

Termometri/L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat