A e keni menduar ndonjëherë se çfarë do të thotë pozicioni juaj i preferuar i gjumit për personalitetin tuaj? Po për shëndetin tuaj? Ja çfarë duhet të thonë ekspertët në lidhje me mënyrat se si flini.

Gjuha juaj e trupit mund të zbulojë shumë për personalitetin dhe mendimet tuaja.

Njerëzit kalojnë gjashtë ose më shumë duke fjetur, kështu që sigurisht pozicioni juaj i gjumit zbulon shumë për ju. Mësoni për çdo pozicion se çfarë do të thotë për personalitetin tuaj.

Ky pozicion si fëmijë, tregon se në përgjithësi jeni një njeri i ndjeshëm.

Nëse ky është pozicioni juaj i preferuar për gjumë, atëherë jeni një njeri i qetë, nuk ju pëlqejnë shumë debatet ndaj i shmangni sa më shumë.

Nëse flini kështu,  tregon se ju keni diçka që nuk është plotësuar në jetën tuaj, ndaj vazhdimisht jeni të mbytur nga dëshira për ta plotësuar.

Ky pozicion tregon se nuk jeni aspak të qetë dhe përgjithësisht shkaktoni debate kudo që jeni./L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat