Një fotograf ka krijuar një set me fotot më të bukura nga çasti i ardhjes në jetë të një fëmije. Marry Fermont, i ka bërë disa nënave dhuratën më të bukur, duke i memorizuar momentin më të veçantë, procesin e ardhjes në jetë të foshnjave të tyre.

Fermont tha kur shkrepte këto, atmosfera në dhomë ishte plot dashuri dhe forcë.

Ngjante sikur asgjë tjetër nuk ekzistonte në botë” është shprehur ai.

Për shkak të disa fotove intime, ai nuk mund të publikojë të plotë setin, megjithatë disa nëna kanë aprovuar për të ndarë magjinë e këtij momenti me të gjithë.

Marrë nga Huffingtonpost/L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat