Varësia ndaj drogës mund të jetë tepër e dëmshme për personin që e konsumon. Mund të jetë gjithashtu e dhimbshme për miqtë dhe të dashurit që janë të detyruar ta shohin personin e tyre të dashur teksa përkeqësohet.

11 historitë e njerëzve që dardania.com ka sjellë kanë qenë shumë të varur, por tani janë më mirë. Këto transformime mund të prekin zemrën dhe ndjenjat tuaja.

1.Përmirësimi nuk ndodh brenda natës. Ky është një udhëtim i pafund dhe është një mësim që vajza në këto foto e di shumë mirë.

2.Ky djalë nuk ka konsumuar drogë për pesë muaj dhe transformimi që ai ka pësuar tashmë është absolutisht i pabesueshëm.

3.Mund të besoni se vajza në të majtë dhe vajza në të djathtë janë i njëjti person? Fotografia në të majtë është nga arrestimi për përdorimin e drogës dhe të heroinës. Arrestimi ishte një shkak që ndryshoi jetën e saj për mirë.

4. Sa shumë që të ndryshojnë dhjetë vjet. Është e vështirë të besohet se të dy janë të njëjtit person.

5.Khali ishte një përdorues i drogës dhe tani ai zotëron një kompani që është përgjegjëse për prodhimin e lëngjeve natyral.

6.Këto dy foto servirin kujtesën e përmirësimit e të varurve kudo.

7.Ne të gjithë kemi një mrekulli brenda nesh që është duke pritur të ndodhë, dhe kjo vajzë na siguron një shembull që e vërteton këtë.

8.Rikthimi  në realitet pas një varësie të thellë ndaj drogës. Njeriu në këto foto është këtu për të shërbyer si fener i frymëzimit.

9. Jeanette është treguar e matur për pesë vjet dhe ne i dëshirojmë shëndetin dhe lumturinë.

10. Mund të jetë e frikshme të shihet jeta pa drogë për shumicën e të varurve. Mos lejoni që frika e të panjohurës t’ju mbajë larg transformimin. Vajza në këto foto ishte në gjendje të përjetojë ndryshimin.

11. Varësia e Meth është një skenar makthi. Kjo grua ka luftuar shumë që të kthehet në rrugën e drejtë /dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat