Fotografitë janë një ndihmë e shkëlqyer për historinë. Ata kapin memorizojnë ngjarjet më të rëndësishme  në periudha të ndryshme. Për at të keq, fotografitë më interesante të së kaluarës nuk janë në librat e historisë në shkollë.

Ndaj ne po ju sjellim, një kolazh të fotove historike, në kohë të ndryshme, që e rikthejnë të kaluarën edhe një herë në jetë.

Një ushtar që ndihmon një djalë të kapërcejë Murin e Berlinit.

Charlie Chaplin, 1916

Inxhinierët e tunelit britanik dhe francez duke përshëndetur njëri-tjetrin në pikën e ku bashkohen në tunelin e Channel, në 1990.

Coca-Cola, përhapi ushqim për pëllumbat, në Venecia, duke formuar me to emrin e kompanisë.

Vajzat që shpërndanin akull, 1918

Krijimi i posterave propagandistikë gjatë Luftës së Dytë Botërore

Kjo është kafsha e fundit që u fotografua në 1933, pasi sot nuk ekziston

L.F-dritare.net


Flash Lajme