Ka shumë rekorde botërore në të cilat mund të merrni pjesë dhe variojnë sipas vështirësisë. Disa zhanerë përfshijnë natyrën, shpejtësinë, peshën, moshën, fuqinë, teknologjinë etj.

Bazuar në astrologji, janë disa shenja zodiaku që kanë më shumë prirje të jenë të suksesshëm dhe të thyejnë rekorde botërore.

Zbuloni nëse jeni mes tyre.

1-Dashi –  Jeni të vecantë, nuk keni frikë dhe keni gjithmonë dëshirë  për arritje, pra jeni konkurrues. Ju keni guxim të veproni, prandaj mund  të thyeni rekord në lojën e ujit “Skydive”.

2-Demi – Jeni këmbëngulës, të vendosur dhe nuk hiqni dorë. Nëse doni të  bëni dicka, e praktikoni gjatë gjithë kohës. Ju e admironi të bukurën,  prandaj mund të thyeni rekord për koleksionin më të madh rreth një  objekti.

3-Luani – Doni të jeni në qendër të vëmendjes dhe bëni cdso gjë që ta  arrini. E mira juaj është se nuk doni të jeni të mërzitshëm e të keni të  njëjtat triumfe si të tjerët. Ju mund të thyeni rekord për numrin më të  madh të klikimeve në Youtube pasi jeni performues të përsosur.

4-Virgjeresha – Jeni shumë të vëmendshëm ndaj detajeve, prandaj nëse  do fokusoheshit për të thyer një rekord, atëherë do të bënit studime e  do bënit një plan për të ditur se si ta realizoni. Jeni shumë të dashur,  prandaj “virgjereshat” mund të thyejnë rekord për shumën më të madhe të  mbledhur, e cila jepet për bamirësi.

5-Akrepi – Jeni ambiciozë e të zgjuar. Ju arrini të bëni gjëra, të  cilat të tjerët as i cojnë nëpër mend. Nëse fokusohen që do të thyejnë  rekord, nuk ka dyshime që e bëjnë. “Akrepët” janë të përqendruar në  dhomën e gjumit, prandaj mund të arrijë numrin më të madh të orgazmave  në ditë.

6-Bricjapi – Ju keni tre aftësi shumë të forta: jeni të vendosur, jeni detajist dhe ndiqni me kujdes cdo gjë. Nëse vendosni të thyeni një rekord, atëherë mund t’ia dilni të fitoni atë të punëtorit me karrierën më të gjatë në një kompani. Bricjapët nuk largohen shpejt nga një punë që e duan.


Flash Lajme

Më të lexuarat