Ndonëse priremi që hotelet të kenë shërbimin më të mirë, pastërtinë që është kushti kryesor, dhe komoditetin, ndonjëherë gjërat që nuk shkojnë sikurse i parashikojmë. Ashtu siç ka ndodhur me këto persona të cilët kanë kaluar eksperiencën më të keqe në hotele të ndryshme në botë.

Ata kanë shkrepur një sërë fotosh, që për hir të së vërtetës, janë të neveritshme./L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat