Sot jetojmë në kohën e botoksit dhe operacioneve plastike. Këtij trendi nuk i kanë qëndruar larg as të famshmet, të cilat janë transformuar nga operacionet. Nëse do të krahasojmë fotot e disa të famshmeve, si kanë qenë  vite më parë, dhe si janë tani, më besoni që nuk njihen fare.

Por janë disa gra të famshme, të cilat kanë ruajtur bukurinë natyrale, dhe nuk janë tunduar nga operacionet, për të zhdukur rrudhat apo ndonjë anomali në fytyrë.

Ne krahasuam fotot e disave, në të 20-tat e tyre dhe ato kur janë mbi 50-60 vjeçe.

Dhe nuk ka fare ndryshim, përpos rrudhave që janë të moshës. Dardania.com ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, foto  të Meryl Streep, Grace Kelly, Brigitte Bardot dhe të tjera gra të famshme që kanë ruajtur bukurinë natyrale.//dardania.com

Foto 1 nga 10


Flash Lajme

Më të lexuarat