Është lagjia më e rrezikshme në Nju Jork. Bëhet fjalë për një copëz të Bruklinit, e cila ende vazhdon të prodhojë banda. “Bloodline gang” është një bandë zezakësh e vendosur në Bruklin.

Në atë zonë, të rinjtë janë të detyruar që t’’i bashkohen bandave për të siguruar të holla dhe për të mbijetuar. E përditshmja e tyre është përleshje me armë. Për më tepër ndiqni fotot./dardania.com

Foto 1 nga 13


Flash Lajme

Më të lexuarat