Ju ka ndodhur të shkoni në një qendër tregtare dhe të keni dëgjuar muzikë me volum shumë të lartë. Por jo më kot muzika vendoset me volum të lartë.

Muzika supozohet të tërheqë klientelë, sepse tingujt ndikojnë te konsumatori. Shumë tregtarë janë shprehur se muzika në sfond rrit shitjet. Ideja është që blerësit të merren me të mira dhe të shpenzojnë sa më shumë para.

Sipas studiuesve është e njëjta gjë si në klube natë. Muzika e lartë dhe ritmike i bën klientët të shpenzojnë para në pije të shtrenjta. Po ashtu, në qendra tregtare një muzikë e mirë bën klientin të shpenzojë para në veshje./dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat