Emri i Freddie Figgers është një nga më të përmendurit në rrjetet sociale për faktin se nëna e tij e la atë si foshnje në një kontejner mbeturinash dhe tani është në krye të një kompanie me vlerë 62 milionë dollarë.


Ai u lind në Florida dhe nëna e tij e braktisi menjëherë pas lindjes, dhe u birësua nga Nathan dhe Betty Figgers kur kishte vetëm dy ditë, transmeton lajmi.net.
Freddie është një novator, më saktësisht themeluesi dhe kryeshefi ekzekutiv i Figgers Communication, dhe ka qenë i përfshirë në teknologji që nga fëmijëria.
Përkatësisht, sipas Bored Panda, Fredi riparoi kompjuterin e tij të parë në moshën nëntë vjeç, punoi si teknik kompjuteri kur ishte 12-vjeç, dhe tre vjet më vonë themeloi kompaninë e tij.


Flash Lajme

Më të lexuarat