Ky është momenti kur një dre godet me brirë me fuqi atë që duket sikur të ishte një dre i vërtetë dhe pa mendje por që pas kësaj zbulon se dreri ishte fals pasi përfundon në tokë i ndarë në dy pjesë.

Një gjahtar vëzhgoi nga një pikë e favorshme ndërsa dreri duke menduar se ‘i ngjashmi’ me të nuk e kishte mendjen e sulmon ndërsa dreri fals përfundon i ndarë në dysh në mes të barit.

Klipi plot humor u filmua në një pyll në Verona, afër, Ohio.

Dallohet dreri kurioz i cili afrohet dhe shpejt bëhet e qartë se ai është i interesuar për kafshën plastike të rreme dhe e inspekton atë nga një distancë për disa sekonda.

Drerët e mashtrimit përdoren nga gjahtarët për të joshur  kafshë që përndryshe mund të kalojnë pa u vënë re. Dhe fiks ky dre u bë kurioz nga një i ngjashëm prej plastiku dhe u afrua për të kuptuar se për çfarë bëhej fjalë.