Fotografitë e më poshtme tregojnë për efektin shkatërrues që njerëzit kanë në jetën e egër në të gjithë globin.

Me protestuesit e ndryshimeve klimatike që marshojnë në qytete, dhe aktivistja Greta Thunberg e cila u propozua edhe për një çmim Nobel, nuk është për t’u habitur që njerëzit po shqetësohen më shumë për ndikimin tonë në planet, dhe kafshët që përpiqen të jetojnë në një valë mbeturinash.

Mjafton një shfletim i fotove për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë: