Duhej që dasma të ishte dita më e lumtur e jetës për një çift të ri, por nuk ndodh kështu për këtë djalosh. Dhëndri në video shfaqet gjatë gjithë kohës i acaruar dhe reagon me nervozizëm ndaj gjithçkaje dhe kujtdo që e rrethon.

Gjithçka filloi kur ai nuk pranoi shakatë e të ftuarve ndërsa priste tortën e dasmës. Ai u nevrikos dhe me një mik që e kishte pranë, të cilit ia rrëmbeu shishen e shampanjës dhe ia theu në tokë.


Flash Lajme

Më të lexuarat