Edhe kjo ndodhë nëpër botë dhe është rast i veçantë, kur njeriu është i dashuruar pas punës së tij.

Kështu ka ndodhur me Bob Volmer i cili në moshën 102 ka dal në pension.

Ai është administratori më i moshuar në shtetin Indiana të SHBA-ve, por edhe në botë, përcjell INA. Ai vendosi të pensionohet pas 6 dekadave apo 58 viteve punë. Volmer ishte i punësuar gjeodet në Ministrinë për resurse natyrore në shtetin Indiana. Në këtë institucion kishte filluar të punojë nga viti 1962.(INA)


Flash Lajme

Më të lexuarat