Nga natyra ne kemi kuptuar sesa pamje spektakolare ka në të gjithë botën dhe gjithmonë na frymëzojnë me bukurinë mahnitëse. Mund të jenë vende me temperature jashtëzakonisht të larta ose të ulëta,  ndonjë faktor tjetër intrigues që i mundëson botës të mos ndalojë asnjëherë për të na mahnitur.

Për fat të mirë të gjithë kanë një aparat fotografik për të kapur këto  pamje që jo lehtë i gjen kudo.

Dardania.com sot në këtë artikull do ju tregojë disa fotografi që do ju lënë pa frymë, shikoni të gjitha në glerinë më poshtë./A.C/driatre.net

Foto 1 nga 21


Flash Lajme