Ka njerëz që, për shkak të gjenetikës apo problemeve shëndetësore, tejkalojnë madhësinë e konsideruar “normale”.

Disa e përdorin këtë në avantazhin e tyre, duke u shndërruar në basketbollistë ose lojtarë të volejbollit, për shembull.

Megjithatë, përcjell Telegrafi, ka të tillë që si pasojë e kësaj, kanë komplikime shëndetësore dhe përfundojnë duke pasur kufizime.

Megjithatë, është fakt se ata të gjithë e tërheqin vëmendjen tonë shumë, sepse nuk është çdo ditë që ne shohim dikë më shumë se 2 metra të gjatë.

Njerëzit e renditur më poshtë i kanë bërë përshtypje botës për shkak të madhësisë, dhe të jeni të sigurtë se do të mbeteni të impresionuar gjithashtu. //


Flash Lajme