Hëna e plotë në qiellin e Tiranës ka ofruar një spektakël për të gjithë ata që kanë mundur ta shohin.


Jo vetëm në Shkup, po në të gjithë botën njerëzit e kanë pritur këtë fenomen me aparate fotografikë dhe telefona në duar.

Në një distancë më të afërt me Tokën Hëna e plotë ishte më e shndritshme dhe më e madhe teksa ulej në horizont.

Një spektakël i vërtetë dhe moment emocionues që jo pak veta e përjetojnë.

Super Hënë quhet fenomeni kur sateliti i vetëm natyror i Tokës është në një distancë me të afërt dhe shfaqet me një ndriçim të plotë. Sipas astronomëve kjo Hënë e plotë ishte më e ndritshmja për këtë vit.Flash Lajme