Të gjithë jemi nostaligjk për fëmijërinë tonë, e kujtomë shpesh dhe na mungon ajo kohë.

Sot, në kohët e bumit teknologjik, në kohën e smpartfonëve inteligjentë e pajisjeve elektronike, fëmijët argëtohen ndryshe nga fëmijët e viteve ’90.

Dardania.com sjell më poshtë fëmijërinë e atyre kohëve, edhe pse kohë të vështira e modeste ekonomikisht, ishin kohë kur loja me litarë, me zara dhe me top ishte në modë./dardania.com

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotot e plota klikoni në www.dritare.net

Foto 1 nga 40


Flash Lajme