Jo të paktë janë skenarët e një fundi të mundshëm të botës. Luftë nukleare, shkatërrimi i shtresës së ozonit, sëmundje epidemike, e të tjera.

Shumë filma i kanë pasqyruar këto skenarë apokaliptik, madje kanë parashtruar dhe zgjidhjet e mundshme: bunkerët e vendosur nëntokë brenda të cilëve do të strehohen miliarderët e botës dhe njerëz të tjerë me rëndësi të madhe politike.

Mirëpo ky nuk është thjesht një skenar filmash. Edhe sot, në realitetin tonë, ka shumë miliarderë të cilët janë përgatitur që tani për çdo skenar apokaliptik. Shikojini fotot më poshtë, për të parë se si i kanë ndërtuar ato bunkerët e tyre, të cilët përveçse shërbejnë si mburojë, shërbejnë edhe si vende argëtimi për këta miliarderë./D.B/Dritare.net

Foto 1 nga 10


Flash Lajme