Në përgjithësi, qenien njerëzore janë krenarë që janë “normal”. Megjithatë, ka njerëz që nuk duan t’ja dinë për rregullat e pranuara nga të gjithë. Në vend të këtyre rregullave, ata dalin në rrugë me pizhame, bëjnë shaka nga më të çmendurat dhe kanë një injorim total ndaj opinionit publik.

Dardania.com ka sjellë për ju, nëpërmjet fotove, njerëzit që shkelin rregullat dhe ndjekin vetëm rregullat e tyre, të cilat do e bëjnë ditën tuaj më të bukur.

Janë gjeni apo të çmendur? Këtë e vendosni, pasi të shikoni fotogalerinë më poshtë./dardania.com.

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 18


Flash Lajme