Moti i kthjellët dhe ajri i pastër, bënte të dukej sikur dikush ta ketë hapur një vrimë në atmosferë, transmeton Telegrafi.

Astronomi dhe meteorologu, Ebrahim Al Jarwan e ka përshkruar fenomenin si të bukur dhe të rrallë, duke thënë se është një re e vogël, me një vrimë në mes.

“Sikur të jetë gjuajtur një guri i madh në liqe, dikush ka hedhur diçka në qiell” ishte një prej komenteve të shumta.

Nuk kanë munguar komentet, se mund të jetë aktivitet paranormal, apo të jetë krijuar prej jashtëtokësorëve. /Telegrafi/


Flash Lajme