Ndërsa shkencëtarët e kanë vëmendjen e tyre te hapësira, për të zbuluar të reja mbi planetet, këtu në tokë ka ende shumë gjëra të pazbuluara. Akoma ne vazhdojmë të çuditemi me gjërat e pazakonta që na shikojnë sytë, çdo ditë.

Dardania.com ju sjell disa foto që tregojnë sa e çuditshme dhe e larmishme është planeti Tokë. Mos i humbisni./dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 19


Flash Lajme