Nuk e di për ju, por unë po e pres mirë periudhën e plakjes. Nuk ke shumë punë, me shumë kohë të lirë, një jetë me kursime, keni kohë për t’u ndërgjegjësuar, apo t’i thërrisni mendjes, para se të fillojë çmenduria.

Pra nëse dikush më pyet, “Ndihesh e plakur që tani?”, unë nuk i shoh asgjë të keqe kësaj. Megjithëse jam e re për t’u plakur që tani ??

Por me këto meme që dardania.com ka sjellë për ju tani, janë aq qesharake sa do t’ju shkrijnë. “Bored Panada”  ka bërë disa meme me personazhet e famshme, gjoja si kanë qenë e si janë. Për ta gëzuar dhe bërë sa më argëtuese këtë të diel pushimi, shihni memet në galerinë më poshtë dhe qeshni e ju si ne, me lot!//dardania.com

Foto 1 nga 27


Flash Lajme