Kur një mendje krijuese sheh diçka, kur e prek atë, e kthehen në art. Një artist i rrugëve, i ka transformuar gjërat e zakonshme, të mërzitshme në një art vërtet interesant.

Dardania.com dëshiron të ndajë me ju disa nga krijimet e tij ku tregohet se njerëzit kanë një mendje kreative dhe se me anë të kreativitetit, ata arrijnë të transformojnë gjithçka. Shikoni fotot, më poshtë./dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 20


Flash Lajme