• Kryesoret
  • Kuriozitete
Shpërndaje në Facebook
Tweet në Twitter

Një moment në jetë arrin për të gjithë, në të cilin duhet të shqyrtojmë situatën dhe të kuptojmë se çfarë ndryshimesh do të ishte e përshtatshme për të adoptuar në ekzistencën tonë.

Edhe pse ndonjëherë e dimë se kemi nevojë për ndryshime, shpesh nuk dimë ku të fillojmë; por përgjigja është brenda secilit prej nesh.

Shikoni imazhin dhe shënoni cili është elementi i parë që kapi vëmendjen tuaj dhe zbuloni se çfarë lloj ndryshimi ju duhet të bëni në jetën tuaj:

>

Nëse gjëja e parë që shihni është një pemë

Nëse gjëja e parë që shihni në imazh është një pemë, kjo do të thotë që në këtë pikë të jetës suaj keni arritur të arrini stabilitetin dhe qetësinë për të cilën keni dëshiruar. Kjo mund t’ju çojë në mendimin se nuk duhet të ballafaqoheni me asnjë ndryshim, pasi ndiheni të sigurt. Sidoqoftë, siguria e tepërt na pengon disi të shikojmë dhe të kapim mundësi të reja. Frika e rrezikut shpesh kufizon dëshirat tuaja dhe ju bllokon, por ju e dini se do të ketë shumë gjëra të reja për të eksperimentuar. Thuhet se ata që nuk marrin rreziqe nuk bëjnë asgjë, pastaj përpiqen të guxojnë! Një udhëtim, një aktivitet i ri, një pasion i ri ndonjëherë është i domosdoshëm për të shmangur rrafshimin: vetëm duke lënë sigurinë e pemës mund të mësoni të fluturoni.

Nëse gjëja e parë që keni parë është një grua

Nëse gjëja e parë që patë duke shikuar imazhin është një grua, do të thotë që ju duhet të lidheni më shumë me veten dhe botën tuaj të brendshme. Gruaja e imazhit është në pozitën yoga, më saktësisht pozicioni i pemës, një nga ato që tenton të rivendosë ekuilibrin. Prandaj, në këtë moment të jetës suaj, duhet të arrini një ekuilibër mes asaj që dëshironi dhe asaj që të tjerët duan nga ju. Ju shpesh hasni vështirësi në dhënien përparësi të asaj që është më e mira për ju dhe nuk është e pazakontë që ju të ndjeni tendosjen e bërjes së gjërave për të cilat nuk ia vlen të kryeni dhe sakrifikoni. Ndryshimi që ju duhet është të bëni një pushim për të kuptuar se çfarë ka rëndësi të vërtetë në jetën tuaj për t’i dhënë përparësi.

Nëse gjëja e parë që keni parë janë rrënjët e pemës

Nëse gjëja e parë që keni parë duke shikuar imazhin janë rrënjët, kjo do të thotë që ju jeni kapur shumë në diçka që nuk ju bën të ndiheni mirë, por përkundër gjithçkaje që nuk keni guximin të lini. Është koha që ju të kuptoni se nuk jeni një pemë, por ju mund të lëvizni dhe të veproni duke mësuar nga e kaluara për të mos bërë të njëjtat gabime. Ne nuk duhet ta mohojmë të kaluarën, as të mbërthehemi në rrjetë. Ky ndryshim do të hapë rrugë të reja dhe horizonte të reja për ju që të zbuloni pjesën më të mirë tuajën.

/b.d


Flash Lajme

Më të lexuarat