Që një shtet të ketë mirëqenie, dhe të llogaritet se sa i pasur është, një ndër elementët kryesorë matës, është fuqia blerëse që kanë qytetarët e këtij vendi.

Në fotogalerinë më poshtë do të zbuloni 30 shtetet më të pasura në botë, llogaritur në shpenzimet mesatare për banor në vit.

Siç mund të shihet në galerinë e mëposhte, vendet që kryesojnë listën janë kryesisht vende që prodhojnë sasi të mëdha nafte./dardania.com

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotot e mëposhtme klikoni në www.dritare.net

Foto 1 nga 30

30-Malta me 42,532 dollarë për banorë


Flash Lajme

Më të lexuarat