“Game of Thrones” është seria televizive që ka thyer rekordet e shikueshmërisë.

Tanimë filmi është drejt përfundimit, dhe ka nisur në vitin 2011.

Sigurisht duhet të jeni të interesuar të dini sa janë paguar aktorët e këtij filmi!

Shuma është vërtetë marramendëse, që shkon deri në 500 mijë dollar për një seri.

Më poshtë po ju sjellim pagat e aktorëve të “Game of Thrones”, për çdo episod të serialit, që është në sezonin e tetë dhe final./dardania.com

Foto 1 nga 8

175.000 dollarë për episod


Flash Lajme