Mijëra shkrepje ndodhin çdo ditë anembanë botës, për të regjistruar momente dhe ngjarje të rëndësishme.

Në fotogalerinë më poshtë mund të gjeni 17 foto që kanë bërë historinë.

Fotot e mëposhtme do të mbeten në histori, pasi ato shënjojnë ngjarje të papërsëritshme në kohë./dardania.com

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga facebook, për të parë fotot e plota klikoni në www.dritare.net

Foto 1 nga 17


Flash Lajme