Një 29 vjeçare nuk i ka reziztuar tundimit për të bërë një ndërhyrje në pamjen e saj. 29 vjeçarja Rachael Knappier ka shkuar në një klinikë për të fryrë buzët.

 Pas injektimit rezultati ishte i frikshëm po aq sa ishte dhe i dhimshëm. Rachael ka treguar se infermieret qeshnin kur e panë me buzën që gati i prekte hundën me madhësinë katërfish nga natyralja. Sipas raportimit mendohet se ajo ka qenë alergjike ndaj supstancës së injektuar. a/.meta


Flash Lajme