Të gjithë kemi pak kreativitet dhe e përdorim atë në të mirë të fëmijëve tanë, apo edhe vetës sonë.

Si t’ia bëni që fëmija ta pijë shurupin që e shëron? Po nëse ju thyhet ekrani i telefonit, çfarë të bëni? Ju lodhen duart duke e mbajtur tabletin tuaj, dhe ju duhet një mbajtëse? Për të gjitha këto dhe më shumë dardania.com ka një zgjidhje.

Ne kemi sjellë për ju disa truke qesharake, por që na hyjnë në punë. Zbulojini në galerinë më poshtë.//dardania.com

Foto 1 nga 19


Flash Lajme