Munira Abdulla pësoi dëmtim të rëndë të trurit në një aksident automobilistik në vitin 1991. Makina me të cilën ajo po udhëtonte drejt shtëpisë u përplas nga një autobus.

Abdulla kishte marrë djalin e saj 4-vjeçar, Omar, nga shkolla në Emiratet e Bashkuara Arabe kur ndodhi aksidenti. Në atë kohë, ajo ishte 32-vjeçe dhe me kalimin e viteve nuk kishte shenja se mund të shërohej.

Por, tani është kthyer në vetëdije dhe gjendja e saj vazhdon të përmirësohet. Ajo mund të thotë lutje nga Kurani, i tregon njerëzve kur ndjen dhimbje, madje mund ti përgjigjet edhe pyetjeve.


Flash Lajme