Baza serbe e ndërtuar në kufi  mes Kroacisë dhe Bosnjë Hercegovinës, është degraduar ditët e sotme.

Baza ushtarake, ndër më të mëdhatë në evropë u ndërtua mes viteve 1948-1968.

Kjo bazë e quajtur “Objekat505” i kushtoi Serbisë 5 miliarde euro, por shfletono galerinë për ta parë gjendjen e saj sot./dardania.com

Foto 1 nga 15


Flash Lajme