E gjeni dot cili është?

Seksi është mënyra më e mirë, për ta mbajtur ndezur zjarrin e dashurisë dhe pasionit mes partnerëve. Por ka lëvizje të ndryshme, që shumë femra i urrejnë.


Ju mendoni se, pozicioni ‘Reverse Cowgirl’, ose pozicioni i kundërt në seks, është argëtues, por për shumë femra, ky është më i urryeri.


Ky pozicion me mashkullin poshtë dhe femrën sipër, por të kthyer në krahun e kundërt të mashkullit, nuk është pëlqyer nga 39% e femrave.
Dhe pavarësisht se, stili i ‘qenit’ ishte votuar si më i preferuari, ky pozicion është i dyti nga pozicionet më të këqijat të seksit.//dardania.com


Flash Lajme