Një 17-vjeçare në Califori nuk mori asnjë ftesë për ballon e fundvitit shkollor dhe ajo shoqërohet nga një person i veçantë. Edhe pse Kaylah është një vajzë e bukur, me flokë të gjatë dhe sytë e bukur ajo nuk mori asnjë ftesë.

Kështu për mos ta lënë vetëm gjyshi 67 vjec Alvin Hackett vendos ta shoqërojë. Këtë na e ka treguar vetë 17-vjeçarja me anë të disa fotove të postuar në Twitter, duke publikuar edhe disa foto të tyre të veshur bukur. Postimi i vajzës së re tërhoqi vëmendjen dhe mori mbi 100 mijë pëlqime.

foto galeri foto galeri

/a.meta


Flash Lajme