Pagoi vetëm 75£, për të pasur një trajtim në shtëpi dhe më pas bëri një ndërhyrje në buzë, por asgjë nuk shkoi siç pritej.

Chrisitna Burton, nënë e dy fëmijëve, ka përfunduar në spital pasi ka injektuar silikon në buzë, në shtëpi.

29-vjeçarja, ka injektuar 1ml silikon, dhe vetëm disa orë më pas, filluan vështirësitë në përtypje dhe filloj të ndjente dhimbje gjithashtu.

Ajo njoftoi ambulancën, dhe kishte nevojë për adrenalinë, oksigjen dhe steroide për të luftuar këtë dhimbje të tmerrshme./dardania.com

Foto 1 nga 8


Flash Lajme