Antoinette Love është një adoleshente nga Nju Orlins në SHBA, dhe sapo ka përfunduar gjimnazin.

Ajo ka aplikuar në 115 Universitete prestigjioze në SHBA, dhe është pranuar në çdo universitet.

Asaj i janë ofruar plotë, 3.7 milionë dollarë bursa.

Love ka deklaruar se do të vizitojë brenda pak javësh të gjithë universitetet dhe të marrë një vendim përfundimtar deri në maj.

Ajo është fëmija i parë në familjen e saj që do të vazhdojë Unievrsitetin, ndërsa ka edhe 4 motra e vëllezër të tjerë./dardania.com


Flash Lajme