Ndriçimi prefekt, inkuadrimi ideal, këndi dhe qëndrimi i duhur, ngjyrat e ndezura dhe sigurisht pak filtra… e mirë shumë. Kjo është formula sekrete për fotot e përsosura në Instagram.

Këto foto që dardania.com sjell për ju, tregojnë realitetin e Instagramit, duke i vënë përballë asaj që është me të vërtetë realitet.

Asgjë nuk është siç duket. Zbuloni më shumë në galerinë më poshtë!//dardania.com

Foto 1 nga 19


Flash Lajme

Më të lexuarat