Prej muajsh opozita del në shesh, me thirrjet “Rama ik”.

Gjë që ka pak gjasa të ndodhë, duke qenë se Rama tashmë po përgaitet për zgjedhjet e 30 qershorit.

Së fundmi në rrjet, por dhe nga deputetët e PS, janë shtuar thirrjet që të ketë edhe demonstrata në shesh, pro Ramës.

Gjë që normalisht është marrë me humor.

Por disa meme në rrjet janë tallur edhe me LSI e cila nuk po fytet në zgjedhje dhe nuk do ketë mjell për votuesit.


Flash Lajme