Tani, pothuajse të gjithë, flasin me shkurtime. Përveç shkurtimeve në gjuhën shqipe, ne po përditësohen me shkurtimet në gjuhën angleze.

Por, jo të gjithë e dimë domethënien e tyre, dhe shpesh na ka ndodhur të mos i kuptojmë.

Në galerinë më poshtë do të gjeni secilën domethënie, për shkurtimet që keni parë dhe kurrë s’i keni kuptuar./dardania.com

Foto 1 nga 15

Ajo ndjenja kur...


Flash Lajme