Burrat që bëjnë gjeste të mrekullueshme dhe romantike, ende ekzistojnë. Për fat të mirë ata nuk duhet të na sfidojnë neve. Ka disa xhentëlmenë që ngrihen herët në mëngjes për t’i marrë disa kroasanë gruas së tyre, ose disa të tjerë që ndihmojnë një vajzë të ndodhur në vështirësi.

Dardania.com ka sjellë për ju, disa foto që tregojnë se, xhentëlmenia ende ekziston.//dardania.com

Foto 1 nga 19


Flash Lajme