Krasse Georgiev, është një atlet bullgar i cili para 15 ditësh është nisur nga Bullgaria në këmbë, ndërsa mesditën e së enjtes ka mbërritur në Durrës.

Georgiev, ka përshkruar të gjithë rrugën nga Bullgaria në Durrës këmbë, si një formë sensibilizimi për “Korridorin 8” që lidh Republikën e Bullgarisë me të Maqedonisë së Veriut dhe të Shqipërisë.

Ai mbërriti në Durrës dhe derdhi ujë nga Detin e Zi, në detin Adriatik, si simbol të bashkimit.

Ai ka bërë një rrugë prej 1,200 km nga Varna e Bullgarisë drejt detit të Durrësit, në Shqipëri, e cila zgjati plot 15 ditë./dardania.com


Flash Lajme