Ky elefant foshnje duket i adhurueshëm në momentin kur kujdestarët e tij e shpien të bëjë një ‘dush’ asi ka ardhur momenti i larjes.

Ngjarja e bukur ka ndodhur në Parkun e Elefantëve në Phuket, Tajlandë.

Kafsha e vogël nuk e fsheh aspak gëzimin e saj teksa rrotullohet vazhdimisht në legenin me ujë dhe duket se nuk e ka aspak mendjen se çfarë ndodh rrotull.


Flash Lajme