Një ligj i çuditshëm është miratuar në Uashington, një ligj që lejon që njerëzit pas vdekjes të kthehen në pleh për bimët.

Sipas këtij ligji të miratuar në SHBA, pas vdekjes, trupi i njeriut përzihet me dhe, copëza ashkle dhe kashtë për javë të tëra, duke u kthyer në material plehërimi.

“Kjo është metodë që fermerët e kanë përdorur prej kohësh me bagëtitë e ngordhura. Qëllimi është që trupi i njeriut të kthehet në diçka organike që do të ndihmojë natyrën”, ky ka qenë argumenti i nismëtarëve të këtij ligji./e.-Dritare.net


Flash Lajme