Kur pritet ardhja në jetë e një fëmije mobilizohen për ti gjetur një emër të bukur dhe të veçantë jo vetëm prindërit, por edhe familjarët dhe rrethi i ngushtë shoqëror.

Ju duhet një emër i bukur vajze apo djali? Hidhini një sy listës që kemi sjellë për ju.

Kjo listë është përpiluar nga faqja Nameberry, e cila ka listuar 10 emrat më të përdorur deri më tani për vitin 2019.

Për vajzat, në vendin e parë ka dalë si më i përdorur emri Posie, një emër i ëmbël, ndërsa në vendin e dytë është renditur emri Isla.

Për djemtë emri që renditet si më i përdorur deri më tani për vitin 2019 është, nërsa në vendin e dytë renditet Jasper, dhe më pas vjen Atticus.

5 emrat që kryesojnë për vajzat
1. Posie
2. Isla
3. Olivia
4. Aurora
5. Maeve

5 emrat që kryesojnë për djemtë
1. Milo
2. Jasper
3. Atticus
4. Theodore
5. Asher /e/k-Dritare.net


Flash Lajme