Lajme

Colors: Purple Color

Gjatë mbledhjes së sotme, Kryesia e LDK-së rikonfirmoi qëndrimin e saj dhe të Këshillit të Përgjithshëm për një proces demokratik zgjedhor brenda partiak dhe të pa imponuar nga askush.

Kryesia vlerësoi se zgjedhjet po përcillen me një interesim të shtuar për anëtarësime dhe prurjeve të reja nëpër degë, dhe se procesi është përfunduar në një pjesë të konsiderueshme të degëve, në një atmosferë të garës dhe konkurrencës së brendshme.

“Në veri të Mitrovicës për të takuar e falënderuar bashkëqytetarët për besimin e dhënë. Ajo çfarë duhet të bëjmë tani është më e rëndësishme: të rrisim investimet në këtë pjesë, në rindërtimin e shtëpive, në përmirësimin e infrastrukturës, në shëndetësi, por me prioritet të veçantë në investime që përmirësojnë jetën e banorëve në këto komuna, veçanërisht të shqiptarëve”, ka shkruar Veseli në Facebook.

Në aksident është përfshirë një veturë dhe një motoçikletë, raporton KosovaPress.

Ngasësi i motoçikletës është dërguar për trajtim në QKUK./KosovaPress/

Loading...


Flash Lajme