Lajme

Colors: Purple Color

Festivalin e shpalli të hapur presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i cili deklaroi se Festivali Kombëtar Plaku, nuk është vetëm i fshatit Komoran, është i përmasave kombëtare.

“Festivali Kombëtar Plaku, nuk është vetëm i fshatit Komoran, është i përmasave kombëtare, sepse vet luftëtari i lirisë, njëri prej themeluesve të parë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Gjeneral Plaku ishte personalitet i përmasave gjithëkombëtare.

Sipas Policisë rreth orës 10:30, në zyrën e pranimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, janë pranuar tri thirrje telefonike. Në këto thirrje telefonike është lajmëruar një person mashkull i cili ka kanosur me vendosje të mjetit shpërthyes në drejtim të institucioneve të drejtësisë konkretisht Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës.

Flash Lajme