Lajme

Colors: Purple Color

Në vitet 1960, me nivelin e jetesës së kohës, dy prindër kanë rritur edhe më shumë se 9 fëmijë, teksa ka punuar vetëm njëri prej tyre. Në ditët e sotme, dy prindër, edhe nëse punojnë me kohë të plotë, me paga mesatare e kanë të vështirë të rrisin më shumë se dy fëmijë në Shqipëri.

Nga Fatos Baxhaku

–Atdheu është vatra familjare, gardhi, era e mirë e shtëpisë, vendi ku e ndien veten të barabartë dhe të respektuar, bash atje ku të zë gjumi rehat.

Flash Lajme