Lajme

Colors: Purple Color

Në ditën e shënuar për besimtarët bektashinj, pelegrinazhit të tyre për tu ngjitur në Malin e Tomorrit, do të bashkohet edhe ministri i Turzimit, Blendi Klosi.

Ministri Klosi prej kohësh është në ”luftë” me gjykata për të shpallur të gjithë zonën e Malit të Tomorrit, Park Kombëtar, në mënyrë që të ndalohen gërryerjet dhe shkatërrimi nga mjetet e rënda të guroreve që operojnë në këtë zonë.

Flash Lajme