Lajme

Colors: Purple Color

Një shtetas grek është ekstraduar nga Danimarka drejt vendit tonë pasi Gjykata e Shkodrës kishte caktuar ndaj tij masën e sigurisë “Arrest me burg” për veprat penale “Krijim i skemave mashtruese lidhur me tatimin mbi vlerën e shtuar kryer në bashkëpunim”, “Fshehje e të ardhurave“, “Mospagim i taksave dhe tatimeve” dhe “Falsifikim i dokumentave”.

Flash Lajme

Më të lexuarat